Musikskolen – Vejen Kommune

Musik er ikke bare uforpligtende underholdning. Beskæftigelse med musik er meget meget mere, nemlig undervisning der foruden sang og spil udvikler menneskelige egenskaber, som efterspørges i det moderne informationssamfund: Bl.a. kreativitet og omstillingsevne samt evner til at lytte og samarbejde.

Musikskolen varetager frivillig musikundervisning imod deltagerbetaling.

Musikskolen er et team af professionelle lærere, som står klar til at hjælpe dig ind i musikken.

Musikskolen er en kulturdynamo, der skaber kulturoplevelser, og giver børnene oplevelser i og udenfor kommunen.

Musikskolen er en ”ambassadør” for Vejen Kommune, samarbejder med erhvervslivet og leverer musik til officielle begivenheder.

Musikskolen er et decentralt tilbud, men med egne lokaler i Brørup, Vejen og Holsted.

Musikskolen er også Støtteforeningen af frivillige, der hjælper med aktiviteter udover den faste undervisning. Alle der støtter musikskolens arbejde kan melde sig ind (tlf. 75398350 Dorothy Knudsen).

Fag i musikskolen

Før instrument-undervisninge:

• ”Babymusik” og ”Musikalsk Legestue” med forældre.
  • ”Musikalsk grundskole og værksted” for børnehaveklassen til 3. klasse.

Instrumenter:

• Undervisningen kræver hos eleven tilstrækkelig modenhed og fysisk udvikling samt et instrument og tid hjemme til øvning. Nogle instrumenter kan lejes af musikskolen.

Fællesfag i.f.m. instrumentundervisningen:

• Rytmiske bands. Akustiske bands. Kor, Musikfællesskab. Teori/hørelære.
  • Fællesarrangementer som f.eks. forårskoncerter, julekoncerter, Musikskolernes Dag i Tivoli, band-koncerter, skolekoncert-tour og meget mere.

Ved evt. afbud til musikskole-undervisningen kontakter eleven selv sin musikskolelærer.

Find os på www.vejenmusikskole.dk

e-mail: [email protected]